نمايش کليه اخبار  عمومي  اخبار ايران

همایش بیمه و توسعه در وب سایت‌های علمی معتبر خارجی اطلاع رسانی شد

بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه تا کنون در 8 وب‌سایت معتبر خارجی و وب‌سایت‌های برخی دانشگاه‌های داخلی نمایه‌گذاری شده است.
به گزارش کارگروه اطلاع رسانی و تشریفات همایش بیست و چهارم، تا کنون اطلاع رسانی و نمایه‌گذاری این همایش در وب‌سایت‌های متعدد خارجی نظیر:
Conference Alerts،Econ Conferences ، Wikicfp، Inomics، All Conference Alerts، Brown Walker Press، Research Bib، Our Glocal صورت گرفته است.
بر پایه این گزارش موقعیت علمی این همایش و حضور شخصیت‌های برجسته بین‌المللی در حوزه‌های بیمه، اکچوئری و بازار‌های مالی طی همایش‌های گذشته موجب اهتمام بیشتر این سایت‌های علمی در معرفی همایش بیمه و توسعه شده است.
لازم به یادآوری است که بسیاری از سایت‌های معتبر دانشگاه‌های داخلی و انجمن های مرتبط داخلی نظیر انجمن محاسبات بیمه و مالی ایران، بر اساس ارتباطات متقابل علمی و پژوهشی با پژوهشکده بیمه و یا تفاهم‌نامه‌های مشترک در اطلاع‌رسانی این همایش همکاری نموده‌اند.

نوشته شده در 1396/7/25
تعداد مشاهده اين صفحه : 275 بار