نمايش کليه اخبار  عمومي  اخبار ايران

جديد ترين اخبار اخبار ايران   پر بيننده ترين اخبار اخبار ايران

در تشریح دستاوردهای بیست‌و‌چهارمین همایش بیمه و توسعه مطرح شد:دکتر صفری: همایش امسال بیمه و توسعه، همایش بیمه‌گزاران بود

1396/9/19

تعداد بيننده : 1065
دکتر صفری دبیر بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه طی گفت‌و‌گویی ابعاد و دستاوردهای این همایش را تشریح کرد و همایش امسال را همایش بیمه‌گزاران نامید. (ادامه خبر ....)

صفری در جمع خبرنگاران:می‌خواهیم افکار عمومی را نسبت به موضوع ریسک و مدیریت ریسک حساس تر کنیم

1396/9/8

تعداد بيننده : 1144
بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه با هدف ترویج، فرهنگ سازی و آگاه سازی جامعه از ریسک و زیانهای ناشی از وقوع ریسک ۱۳ اذر ماه برگزار می‌شود.
دکتر امیر صفری سرپرست پژوهشکده بیمه و دبیر بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه با اشاره به ضرورت انتخاب موضوع ریسک و مدیریت ریسک برای بیست و (ادامه خبر ....)

همایش بیمه و توسعه در وب سایت‌های علمی معتبر خارجی اطلاع رسانی شد

1396/7/25

تعداد بيننده : 915