نمايش کليه اخبار  عمومي  اخبار ايران

سایت بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه راه اندازی شد

1396/4/24

تعداد بيننده : 2079
دکتر صفری دبیر بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه با اعلام اختصاص عنوان بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه به "مدیریت ریسک و بیمه: الزامات، چالش ها و راهکارها"، از راه اندازی وب سایت این همایش که دربردارنده اطلاعات لازم برای علاقمندان است، خبر داد. (ادامه خبر ....)

صفری در جمع خبرنگاران:می‌خواهیم افکار عمومی را نسبت به موضوع ریسک و مدیریت ریسک حساس تر کنیم

1396/9/8

تعداد بيننده : 1144
بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه با هدف ترویج، فرهنگ سازی و آگاه سازی جامعه از ریسک و زیانهای ناشی از وقوع ریسک ۱۳ اذر ماه برگزار می‌شود.
دکتر امیر صفری سرپرست پژوهشکده بیمه و دبیر بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه با اشاره به ضرورت انتخاب موضوع ریسک و مدیریت ریسک برای بیست و (ادامه خبر ....)

استقبال از همایش بیمه و توسعه با ارائه 137 مقاله علمی

1396/8/27

تعداد بيننده : 1111
دبیرخانه همایش بیمه و توسعه با دریافت 137 مقاله شاهد مشارکت قابل توجه ارائه دهندگان مقالات به این همایش است.
روابط عمومی پژوهشکده بیمه اعلام کرد: در نشست کمیته علمی همایش 24 که امروز با حضور اعضای این کمیته برگزار و وضعیت 57 مقاله برای ورود به بیست و چهارمین همایش بررسی شد. (ادامه خبر ....)

در تشریح دستاوردهای بیست‌و‌چهارمین همایش بیمه و توسعه مطرح شد:دکتر صفری: همایش امسال بیمه و توسعه، همایش بیمه‌گزاران بود

1396/9/19

تعداد بيننده : 1065